AKOMODIMI NE JANINE

QETESI DHE KENAQESI

Nese deshironi, vizitoni Janinen
Te Ndihesh Si Zonja Vasiliki
Dhe Jeto Si Pasha.

Ζbuloni Janinen

Na Kontaktoni

  • Adresa: Hatzikosta 9, Janine
  • Telefon: (+30) 26510 22603
  • Celular: (+30) 6945451111
  • Email : info@alipashahotel.gr

INFORMACION KONTAKTI

Telefon :(+30) 26510 22603

MEDIAT SOCIALE

Hyni

PERFITONI NGA OFERTAT

Rezervimi Online