Sherbimi i dhomave

 • Wi-fi falas
 • Ngrohje, kondicioner
 • Kasaforte
 • Tharese flokesh
 • Mini bar
 • TV satelitor
 • Izolimi i zhurmes
 • Ekran i sheshte TV 32"

Sherbimi i hotelit

 • Sherbimet e pastrimit te perditshem
 • Mengjesi
 • Parking, prane hotelit me pagese
 • Sherbim pastrimi kimik,larje dhe hekurosje, me pagese shtese
 • Ambient per ruajtjen e valixheve

Shërbime të tjera

ali pasha hotel Janina ali pasha hotel hotel Janina

Mengjesi

ali pasha hotel hotel Janina ali pasha hotel Akomodimi hotel Janina

Wellness Spa