Kontaktoni

Na kontaktoni

Keni ndonje pyetje. Mos hezitoni te na kontaktoni per te marre me shume informacion ne lidhje me dhomat dhe ofertat tona. Plotesoni formularin e kontaktit me poshte dhe dikush pergjegjes do t'ju kontaktoje se shpejti.

Faleminderit. Mesazhi juaj është dërguar
Për shkak të një problemi teknik, emaili nuk u dërgua.

Na Kontaktoni

  • Adresa: Hatzikosta 9, Janine
  • Telefon: (+30) 26510 22603
  • Celular: (+30) 6945451111
  • Email : info@alipashahotel.gr

INFORMACION KONTAKTI

Telefon :(+30) 26510 22603

MEDIAT SOCIALE

Hyni

PERFITONI NGA OFERTAT

Rezervimi Online