Gallery

Ali Pasha hotel

Shikoni fotot e hotelit tone

Ne hapesiren e hotelit tone gjenden 3 dhoma dyshe luksoze,4 dhoma treshe luksoze dhe 2 dhoma katershe luksoze.

Na Kontaktoni

  • Adresa: Hatzikosta 9, Janine
  • Telefon: (+30) 26510 22603
  • Celular: (+30) 6945451111
  • Email : info@alipashahotel.gr

INFORMACION KONTAKTI

Telefon :(+30) 26510 22603

MEDIAT SOCIALE

Hyni

PERFITONI NGA OFERTAT

Rezervimi Online