Το ξενοδοχείο μας

Διαμονη στα ομορφα Ιωαννινα.

Ιωάννινα, η πόλη πού αγκαλιάζει γλύκα την λίμνη της, η πόλη που είναι γεμάτη θρύλους και παραδόσεις με μια γεμάτη ιστορία. Στην κάρδια του ιστορικού κέντρου στην συνοικία του Αγίου Νικολάου αγοράς στις παρυφές του παραμυθένιου κάστρου , σε ένα από τα πιο γραφικά πετρόκτιστα σοκάκια των Ιωαννίνων βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

Παραδοσιακό λιθόκτιστο με χαρακτήρα σύγχρονο και με μια πνοή πολυτέλειας συνδυάζει αρμόνικα το παραδοσιακό με το σύγχρονο σας υπόσχεται μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία φιλοξενίας και να ζήσεις Πάσας στα Γιάννενα .

  • Ξενοδοχείο ali pasha ιωάννινα
  • Ξενοδοχειο ali pasha ιωαννινα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. ali pasha hotel

Αλή Πασάς, ένα όνομα άμεσα συνδεδεμένο τόσο με την πόλη των Ιωαννίνων, τους θρύλους και τις παραδόσεις, όσο και με την άνεση και την πολυτέλεια.

Σε ένα ιστορικό αρχοντικό του προηγούμενου αιώνα, κλείσαμε όλα αυτά τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν έναν επισκέπτη να αισθανθεί «Πασάς στα Γιάννενα» και να τον ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή.

Στη καρδία του ιστορικού κέντρου των Ιωαννίνων, στην ιδανική περιοχή που συνδέει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, τη λίμνη των Ιωαννίνων και το Κάστρο της με τη σύγχρονη πόλη και το εμπορικό κέντρο, εμπνευστήκαμε και δημιουργήσαμε το Ali Pasha Hotel.

Με σεβασμό στην αρχιτεκτονική της περιοχής, κατασκευασμένο απο εξαιρετικά υλικά και πολύ μεράκι το Ali Pasha Hotel είναι έτοιμο να σας προσφέρει απλόχερα την άνεση, την αίσθηση της πολυτέλειας και τη ζεστασιά της γιαννιώτικης φιλοξενίας είτε βρίσκεστε στην πόλη ως επισκέπτης είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Επικοινωνηστε μαζι μας

  • Διεύθυνση: Χατζηκώστα 9, Ιωάννινα
  • Τηλέφωνο: (+30) 26510 22603
  • Κινητό: (+30) 6945451111
  • Email : info@alipashahotel.gr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο :(+30) 26510 22603

SOCIAL MEDIA

Συνδεθείτε

ΕΠΩΦΕΛΕΙΘΗΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Online κράτηση